Reflektoinnin voima, jakso 3: Reflektoiva kirjoittaminen

Reflektion voima -podcastissa asennejohtamisen asiantuntija, yritysvalmentaja ja tietokirjailija Marjo Huhtalan vieraana on Amara Collaborationin perustaja, yrittäjä, transformaatiovalmentaja Heidi Gutekunst.

Heidi on kahden advisor boardin puheenjohtaja, sekä Women’s Board Awardin Suomen maajohtaja.

Reflektoiva kirjoittaminen -jaksossa pohditaan reflektoivan kirjoittamisen mahdollisuuksia omassa henkilökohtaisessa kasvussa ja sen sopivuutta esimiestason ja johdon valmennuksiin kehittymisen välineenä. Reflektoiva kirjoittaminen ei ole vain teennäistä positiivista huttua, vaan siinä kohdataan myös raadolliset ja pimeimmät puolet itsessä. Itseään voi kehittää tietoisuuden ja läsnäolon kautta, mitä reflektoiva kirjoittaminen edistää. Heidi jakaa kokemukseen perustuvat vinkkinsä, miten menetelmää on mahdollista lähteä kokeilemaan sekä kertoo sen hyödyistä.

Reflektion voima -podcast-sarjassa opitaan uusia näkökulmia ja keinoja ammattilaisena kasvuun ja ajattelutaitojen kehittämiseen. Sarja on tuotettu Urbaania kasvua – GSIP Vantaa -hankkeen avulla, joka saa rahoitusta 80 % UIA-rahoituksen Jobs and Skills -ohjelmasta. Urban Innovative Actions (UIA) on Euroopan komission EAKR-rahoitteinen ohjelma, jonka tavoitteena on löytää uusia innovatiivisia ratkaisuja kaupunkien kohtaamiin haasteisiin.

Käsikirjoitus, editointi ja tuotanto: Marjo Huhtala.

powerpress]

1 kommentti

Vastaa