Dallataan yhdessä 1: Kuule asiakastasi

Dallataan yhdessä -podcastissa keskustelemme senioreiden liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvistä kysymyksistä ja näihin liittyvien palveluiden kehittämisestä.

Sarjan ensimmäisessä jaksossa – Kuule asiakastasi – johtamisen lehtori Heidi Stenberg Metropoliasta, asiantuntija Juha Leskinen Laureasta ja terveysliikunnan yliopettaja Paula Harmokivi-Saloranta Haaga-Heliasta keskustelevat asiakaslähtöisestä kehittämisestä.

Keskustelun aikana kurkistetaan asiakaslähtöisen ajattelun kehittymiseen sekä siihen, mitä hyötyä asiakkaiden kuuntelemisesta ja kuulemistesta yrittäjälle voi olla. Keskustelusta yrittäjä saa vinkkejä, miten hän voisi toteuttaa asiakaslähtöisyyttä omien palveluiden kehittämisessä ja kerrotaan, miten asiakaslähtöisyys on tuotu yritysten valmennusprosessia Dallaten-hankkeessa.

Käsikirjoitus: Heidi Stenberg, Juha Leskinen, Paula Harmokivi-Saloranta
Dallataan yhdessä on Euroopan sosiaalirahaston rahoittaman Dallaten – Asiakaslähtöisempää liiketoimintaa ikääntyneiden liikunta- ja hyvinvointipalveluihin -hankkeen podcast-sarja.

Tallenteen kesto: 24 min.

1 kommentti

Vastaa


The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.