Dallataan yhdessä 2: Hyvinvoiva seniori

Dallataan yhdessä -podcastissa keskustelemme senioreiden liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvistä kysymyksistä ja näihin liittyvien palveluiden kehittämisestä.

Sarjan toisessa jaksossa – Hyvinvoiva Seniori – ravitsemustieteen lehtori Merja Lahdenperä Metropoliasta ja fysioterapian lehtori Mikko Julin Laureasta keskustelevat Liftpt:n Matti Tynjän kanssa senioreiden liikkumisesta ja ravitsemuksesta. Keskustelun aikana puidaan mm. liikkumisen ja liikunnan eroja, miten ruokavaliolla ja fyysisellä aktiivisuudella voidaan ylläpitää toimintakykyä, kannattaako seniorin laihduttaa ja miten motivoida senioreita liikkumaan.

Käsikirjoitus: Merja Lahdenperä, Mikko Julin
Dallataan yhdessä on Euroopan sosiaalirahaston rahoittaman Dallaten – Asiakaslähtöisempää liiketoimintaa ikääntyneiden liikunta- ja hyvinvointipalveluihin -hankkeen podcast-sarja.

Tallenteen kesto: 31 min.

1 kommentti

Vastaa


The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.