Dallataan yhdessä 3: Liiketoimintaa Lean Startupilla

Dallataan yhdessä -podcastissa keskustelemme senioreiden liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvistä kysymyksistä ja näihin liittyvien palveluiden kehittämisestä.

Sarjan kolmannessa jaksossa – Liiketoimintaa Lean Startupilla – johtamisen lehtori, projektipäällikkö Heidi Stenberg ja liiketalouden yliopettaja Jukka Kaisla Metropoliasta sekä asiantuntija Juha Leskinen Laureasta ja keskustelevat Ledear Oy:n Matti Hiljasen kanssa siitä, miten Dallaten-hankkeessa on edistetty ja toteutettu yritysten liikunta- ja hyvinvointipalveluiden asiakaslähtöistä kehittämistä Lean Startup -menetelmän avulla ja millaisia uusia liiketoimintamalleja on jäänyt yritysten käyttöön. Jaksossa käydään myös läpi, miksi yrittäjien kannattaisi hyödyntää Lean Startup -menetelmää.

Käsikirjoitus: Heidi Stenberg, Jukka Kaisla, Juha Leskinen

Dallataan yhdessä on Euroopan sosiaalirahaston rahoittaman Dallaten – Asiakaslähtöisempää liiketoimintaa ikääntyneiden liikunta- ja hyvinvointipalveluihin -hankkeen podcast-sarja.

Tallenteen kesto: 24 min.

1 kommentti

Vastaa


The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.