Dallataan yhdessä 4: Seniorina palveluja kehittämässä

Dallataan yhdessä -podcastissa keskustelemme senioreiden liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvistä kysymyksistä ja näihin liittyvien palveluiden kehittämisestä.

Sarjan neljännessä ja viimeisessä jaksossa – Seniorina palveluja kehittämässä – asiantuntija Arto Tiihonen Laureasta ja terveysalan lehtori Hannele Hokkanen Metropoliasta keskustelevat Dallaten-hankkeessa kehitetystä vaikuttajaryhmätoiminnasta. Vaikuttajaryhmä on vapaaehtoisista senioreista koottu ryhmä, jonka jäsenillä on halua vaikuttaa siihen, minkälaisia liikunta- ja hyvinvointipalveluja senioreille tarjotaan. Ryhmän jäsenistä mukana keskustelussa on Irma Marttila. Neljäntenä keskustelijana on vaikuttajaryhmätoiminnasta opinnäytetyötä tekevä geronomiopiskelija Hanna-Riitta Niku. Jaksossa keskustellaan siitä, miksi vaikuttajaryhmätyö on tärkeää, miten seniorit kokivat toiminnan ja miten toimintaa voisi kehittää edelleen.

Käsikirjoitus: Arto Tiihonen, Hannele Hokkanen
Dallataan yhdessä on Euroopan sosiaalirahaston rahoittaman Dallaten – Asiakaslähtöisempää liiketoimintaa ikääntyneiden liikunta- ja hyvinvointipalveluihin -hankkeen podcast-sarja.

Tallenteen kesto: 31 min.

1 kommentti

Vastaa