Digikliinisiä uratarinoita 1: Asiantuntijan identiteetti

Tässä podcast-sarjan avausjaksossa kuulemme digikliinisten alumniemme uratarinoita ja pohditaan erityisesti asiantuntijaidentiteetin muodostumista opintojen aikana ja sitä seuranneen uran eri vaiheissa. Lisäksi jakso käsittelee urasuunnittelua, ammatti-identiteettiä ja tulevaisuuden työelämää.

Jaksossa keskustelemassa ovat alumnit Tuija Huupponen ja Sanna Varteva, digikliinisten opiskelija Hanna Jantunen sekä uraohjaaja ja lehtori Outi Pyrhönen. Keskustelua johdatteleva Mari Virtanen toimii tutkintovastaavana Metropolian Kliininen asiantuntijuus, digitaalisten palvelujen asiantuntija, YAMK -tutkinnossa.

Keskustelun ytimessä on asiantuntijaidentiteetin muotoutuminen, osaamisen monipuolistuminen ja uuden oppiminen. Osallistujat jakavat kokemuksiaan ja pohdintojaan siitä, miten heidän asiantuntijaidentiteetti on muodostunut ja minkälaisia ajatuksia ja tunteita matkalle on mahtunut onnistumisen kokemuksista huijarisyndrooman ajatuksiin saakka.

Digikliinisiä uratarinoita -sarja

  • on suunnattu kliinisessä työssä sote-alalla toimiville, alanvaihtajille, digitaalisesti orientoituneille ja digikliinisestä asiantuntijuudesta kiinnostuneille
  • pyrkii tuottamaan uutta tietoa tulevaisuuden terveydenhuollon ja sen kehittämisen tueksi
  • tekee näkyväksi digikliinisen asiantuntijuuden ja työnkuvien monipuolisuutta.

Tämä podcast on julkaistu avoimella Creative Commons Nimeä-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen (CC BY-ND) -lisenssillä.

Käsikirjoittajat: Hanna Jantunen, Julia Hiidenvesi, Outi Pyrhönen, Teemu Svala ja Hanna-Maija Aaltonen ja Mari Virtanen
Tallenteen kesto: 28 minuuttia

Ei kommentteja

    Vastaa


    The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.