Elämää suomeksi – Kielikummin kanssa ei tarvitse jännittää puhumista

Miltä Suomi maistuu, tuntuu, näyttää ja kuulostaa? Elämää suomeksi -podcast-sarjassa Suomeen muuttaneet opiskelijat kertovat kielen ja kulttuurin oppimisesta arjessa, opinnoissa ja töissä.

Sarjan ensimmäisessä jaksossa puhutaan kielenoppimisesta kielikummin avulla. Kielikummitoimintaa on kehitetty Metropoliassa syksystä 2021 alkaen. Kielikummitoiminnasta ovat keskustelemassa sosiaalialan opiskelija, kielikummina toimiva Fanny Saartila ja sairaanhoitajaksi vasta valmistunut kummiopiskelija Melagros Jalijali.

Käsikirjoitus: Eevamaija Iso-Heiniemi, Eveliina Korpela
Elämää suomeksi -sarja on tuotettu Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamassa Kielibuusti-hankkeessa. Podcast-sarjan tekemiseen osallistuvat Metropolian lisäksi myös Haaga-Helia ja Laurea. Sarja on kuunneltavissa kokonaisuutena Kielibuusti-hankkeen portaalissa myöhemmin keväällä 2023.

Tallenteen kesto: 13 min.

2 Kommentit

Vastaa


The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.