Moninainen Metropolia 4: Sukupuolen moninaisuuden huomioiminen oppimistilanteissa

Moninainen Metropolia -podcast-sarjassa Metropolia Ammattikorkeakoulun jatkuvan oppimisen johtaja Heidi Rontu keskustelee opiskelijoiden, henkilökunnan jäsenten ja sidosryhmien kanssa siitä, miten moninaisuutta, tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta voidaan edistää meillä Metropoliassa sekä laajemmin korkeakouluissa.

Tässä jaksossa Heidin vieraiksi saapuvat Metropolian asiantuntija ja opettaja Johanna Niemi sekä sosionomi ja seksuaaliterapeutti Minttu Ågren, joka suorittaa ylempää ammattikorkeakouluopintoja Creativity and Arts in Social and Health Fields (CRASH) -tutkinto-ohjelmassa.

Mitä on sukupuolen moninaisuus ja miten moninaisuuden voi huomioida korkeakouluarjessa? Miten turvallisemman tilan periaatteilla ja syrjimättömän kielen avulla luodaan sekä sukupuolienemmistöille että -vähemmistöille tilaa oppia ja tehdä töitä?

Tämä podcast on julkaistu avoimella Creative Commons Nimeä-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen (CC BY-ND) -lisenssillä.

Käsikirjoittajat: Heidi Rontu, Johanna Niemi ja Minttu Ågren
Editointi: Digistudiopalvelu
Jakson kesto: 26:51 min

Ei kommentteja

    Vastaa


    The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.