Moninainen Metropolia 5: Moninaisuus, työelämä ja sukupuolten välinen tasa-arvo

Moninainen Metropolia -podcast-sarjassa Metropolia Ammattikorkeakoulun jatkuvan oppimisen johtaja Heidi Rontu keskustelee opiskelijoiden, henkilökunnan jäsenten ja sidosryhmien kanssa siitä, miten moninaisuutta, tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta voidaan edistää meillä Metropoliassa sekä laajemmin korkeakouluissa.

Tässä jaksossa vieraana on Metropolian asiantuntija ja opettaja Johanna Niemi. Millainen sukupuolijakauma on Metropolian eri aloilla? Onko sukupuolen mukainen eriytyminen erityisen vahvaa Metropoliassa? Entä miten opiskelijoiden valintoihin voidaan konkreettisesti vaikuttaa?

Heidi ja Johanna keskustelevat myös siitä, miten sukupuolten välinen tasa-arvo näkyy Metropolian henkilöstössä ja miten sukupuolen mukaan eriytyneet alat vaikuttavat opiskelijoiden harjoittelujaksoihin ja tulevaan työelämään.

Tämä podcast on julkaistu avoimella Creative Commons Nimeä-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen (CC BY-ND) -lisenssillä.

Käsikirjoittajat: Heidi Rontu ja Johanna Niemi
Editointi: Julius Koskitalo, Digistudiopalvelu
Jakson kesto: 25:04 min

Ei kommentteja

    Vastaa


    The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.