Osallistuen 5: Osallistavan työpajan suunnittelu askel askeleelta

Tässä podcastissa käydään läpi hyvän osallistavan hetken suunnittelun ja toteutuksen vaiheita. Mihin kannattaa kiinnittää huomiota tilaisuutta ennen, sen aikana ja sen jälkeen? Millaisia osia työpajoissa tyypillisesti on? Mikä kannattaa varmistaa aina ja mitä puolestaan voi varioida tilaisuudesta toiseen?

Asiasta ovat keskustelemassa Metropolia Ammattikorkeakoulun osallistuvan työotteen asiantuntijat Elina Ala-Nikkola ja Anne-Mari Raivio.

Osallistuen-podcastissa osallisuudesta innostuneet asiantuntijat asettuvat ihmettelemään osallisuutta, sen mahdollisuuksia, karikoita ja riemunhetkiä työelämässä. Keskustelujen äärelle johdattelevat Metropolia Ammattikorkeakoulun asiantuntijat.

Mikäli aihe kiinnostaa sinua enemmän, tutustu Osallistuen töissä -verkkojulkaisuun, josta löydät lisää tietoa, kokemuksia ja käytännön vinkkejä osallistuvaan työotteeseen työelämässä.

Jakson käsikirjoitus: Elina Ala-Nikkola ja Anne-Mari Raivio
Tallenteen kesto: 28 minuuttia

Tämä podcast on julkaistu avoimella Creative Commons Nimeä-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen (CC BY-ND) -lisenssillä.

Ei kommentteja

    Vastaa


    The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.