Sydämellä terveydelle 3: Seksuaalisuuden puheeksiotto neuvolassa

Mitä on seksuaalisuuden puheeksiotto ja miten terveydenhoitaja voi tukea parisuhdetta vauva-aikana? Seksuaaliterveys on osa ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kuuluu kaikkien meidän perusoikeuksiimme.

Tässä jaksossa terveydenhoitotyön opiskelijat Henna Suomela ja Pinja Väänänen haastattelevat terveystieteiden maisteria ja seksuaalineuvojaa Noora Asplundia aiheesta. Jakson kuunneltuasi saat tietää mitä on seksuaalisuuden puheeksiotto, miten se näkyy neuvola terveydenhoitajan työssä ja miten raskaus sekä synnytys vaikuttavat seksuaalisuuteen. Lisäksi keskustelemme vauvan tulon vaikutuksesta parisuhteeseen ja miten parisuhdetta voidaan tukea neuvolassa.

Jaksoa voi hyödyntää terveysalan opiskelijat ja ammattilaiset. Tervetuloa kuuntelemaan Sydämellä terveydelle -podcastia.

Tämä podcast on julkaistu avoimella Creative Commons Nimeä-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen (CC BY-ND) -lisenssillä.

Jakson käsikirjoittajat: Henna Suomela, Pinja Väänänen
Tallenteen kesto: 38:35 minuuttia

Ei kommentteja

    Vastaa


    The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.