Tarinoita yhteiskirjoittamisesta 1: Yhteisön merkitys kirjoittamisessa

Tarinoita yhteiskirjoittamisesta -podcastin ensimmäisessä jaksossa kuulemme miten korkeakouluissa työskentelevien suurimman kirjoittamiseen liittyvän haasteen, eli ajanpuutteen, voi ratkaista.

Yhteisöllisen kirjoittamisen oppaan (Art House, 2023) kirjoittajat ja Helsingin yliopistossa työskentelevät apulaisprofessori Johanna Isosävi ja professori Camilla Lindholm kertovat millainen merkitys kollegiaalisella tuella on julkaisujen syntymiselle. Kuulemme myös miten heidän yhteiset kirjat ovat syntyneet ja miten tietokirjan tekeminen eroaa tieteellisestä julkaisemisesta.

Keskustelua johdattelee Metropolian julkaisuasiantuntija Riikka Wallin.

Tarinoita yhteiskirjoittamisesta -podcastissa korkeakoulujen asiantuntijat ja heidän kumppaninsa pohtivat mitä yhdessä kirjoittaminen antaa ja miksi sitä kannattaa tehdä. Entä millaisia yhteistyön kiperiä tilanteita voi syntyä?

Tämä podcast on julkaistu avoimella Creative Commons Nimeä-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen (CC BY-ND) -lisenssillä.

Käsikirjoittaja: Riikka Wallin
Kuva: Riikka Wallin
Tallenteen kesto: 25:11 minuuttia

Ei kommentteja

    Vastaa


    The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.