Tarinoita yhteiskirjoittamisesta 3: Kehitystyön tulokset näkyväksi

Tässä jaksossa syvennytään ammattikorkeakoulujen julkaisutoiminnan ytimeen: miten tehdään tutkimus- ja kehittämishankkeiden tulokset näkyväksi?

Terveysalan lehtori Hannele Hokkanen Metropolia Ammattikorkeakoulusta ja erityisasiantuntija Arto Tiihonen Laurea-ammattikorkeakoulusta kertovat siitä, miten he ovat yhdessä tehneet näkyväksi seniorivaikuttajaryhmien toimintaa yhteisten verkkoartikkelien ja podcastin avulla. Kuulemme myös oliko yhteistyö saumatonta ja onko Hannelella ja Artolla samanlainen tyyli kirjoittajina. Arto paljastaa olevansa tosi huono yhteiskirjoittamisessa. Keskustelua johdattelee Metropolian julkaisuasiantuntija Riikka Wallin.

Tarinoita yhteiskirjoittamisesta -podcastissa korkeakoulujen asiantuntijat ja heidän kumppaninsa pohtivat mitä yhdessä kirjoittaminen antaa ja miksi sitä kannattaa tehdä. Entä millaisia yhteistyön kiperiä tilanteita voi syntyä?

Tämä podcast on julkaistu avoimella Creative Commons Nimeä-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen (CC BY-ND) -lisenssillä.

Käsikirjoittajat: Riikka Wallin & Noora Montonen
Kuva: Riikka Wallin
Tallenteen kesto: 38:56 minuuttia

Ei kommentteja

    Vastaa


    The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.