Digikliinisiä uratarinoita 4: Mihin YAMK-lipulla pääsee?

Digikliinisten uratarinoiden tässä jaksossa keskustellaan ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon vaikutuksista urakehitykseen. Aiheesta keskustelemassa ovat digikliinisten alumnit Mari Alén ja Aino Nasturica, opiskelija Hanna Jantunen ja lehtori/uraohjaaja Outi Pyrhönen. Keskustelua johdatteleva Mari Virtanen toimii tutkintovastaavana Metropolian Kliininen asiantuntijuus, digitaalisten palvelujen asiantuntija, YAMK -tutkinnossa.
Jaksossa pohditaan, minkälaisiin työtehtäviin yamk-tutkinnolla on mahdollista työllistyä ja miten tutkinnon tuoma osaaminen tunnistetaan kentällä. Lisäksi keskustellaan sattuman roolista nykyisillä haastavilla työmarkkinoilla ja saadaan alumnien vinkkejä työnhakuun ja oman osaamisen ja asiantuntijuuden sanoittamiseen. Lopuksi pohditaan digikliinisen asiantuntijuuden paikkaa työelämässä ja tarvetta luoda uusia rooleja ja mahdollisuuksia digikliinisten osaajien käyttöön.

Digikliinisiä uratarinoita -sarja

  • on suunnattu kliinisessä työssä sote-alalla toimiville, alanvaihtajille, digitaalisesti orientoituneille ja digikliinisestä asiantuntijuudesta kiinnostuneille
  • pyrkii tuottamaan uutta tietoa tulevaisuuden terveydenhuollon ja sen kehittämisen tueksi
  • tekee näkyväksi digikliinisen asiantuntijuuden ja työnkuvien monipuolisuutta.

Tämä podcast on julkaistu avoimella Creative Commons Nimeä-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen (CC BY-ND) -lisenssillä.

Käsikirjoittajat: Hanna Jantunen, Julia Hiidenvesi, Outi Pyrhönen ja Mari Virtanen
Tallenteen kesto: 27 minuuttia

Tästä voit kuunnella sarjan aiemmat jaksot

Ei kommentteja

    Vastaa